OM OSS

Det har gått 15 år sedan vi på Zoo Kompaniet öppnade butiken i Arninge. Vi fick snabbt rykte om oss att vara en av de största och mest välsorterade djurbutikerna i hela Stockholmsområdet. Sedan hösten 2014 finns vi i nya lokaler ett stenkast från de gamla. Butiksytan är 850 kvadratmeter och här hittar Du som husdjursägare nästan allt du kan tänkas behöva till ditt djur inom våra väggar.

Anders – hundälskare

Anders Erman är en av ägarna. – Vi är specialiserade på allt som finns till hund, katt, fåglar och smådjur som hamstrar, kaniner och marsvin, och vi har en stor akvarieavdelning. Anders har mer än 30 års erfarenhet av branschen och är uppvuxen med alla möjliga husdjur, från akvariefiskar till marsvin. I sin egen familj har han främst haft hundar.

Dan – papegojexpert

Dan, den andre ägaren till Zoo Kompaniet, är företagets självutnämnde nörd på fågel, fisk och allt däremellan. Dan expert på papegojor. – Det började med att jag skaffade en kakadua för 25 år sedan. Efter det har intresset bara vuxit, säger han. Det är Dan som sett till att Zoo Kompaniet har ett av de absolut bredaste sortimenten vad gäller tillbehör till fågel i hela Sverige.

Vi andra som älskar djur

I butiken arbetar även Simon som är expert på fiskar, Patrik som kan det mesta om smådjur, Julia som gillar hundar och katter, samt Emelie som kan mycket om fåglar och hundar. Samtliga i gänget har en bred kunskap om alla sorters djur. Det kan behövas eftersom sortimentet är så stort.

Stort sortiment

Här finns hund- och kattfoder från alla de marknadsledande foderleverantörerna, godis, leksaker, klösträd och flygburar. I akvarieavdelningen finns utöver tillbehör även alla typer av sötvattensfiskar, till och med större fiskarter för utomhusdammar. – En av anledningarna till att vi har så stort sortiment är att vi är ett fristående
företag och inte sitter fast i någon kedja som styr vad vi ska ha på hyllorna, säger Anders.

Webbshop – Långt borta men nära

Zoo Kompaniet i Arninge har norra Stockholms största sortiment för djurfantaster, och vi besitter rejält med kunskap. För dig som är djurägare på andra platser i landet utan närhet till bra och roliga saker till dina husdjur har vi en webbshop med ett stort sortiment inom våra favoritområden, fåglar och hundar. Har du hittat vår hemsida så är du redan i butiken var du än bor i landet.

Payson logo

Välkommen till Zoo Kompaniet!