KATT

Katter är gosiga och ger närhet, gör roliga saker som får en att skratta, och en spinnande katt är ett av de mest lugnande ljuden som finns.

Ta hand om din katt på bästa sätt och ge den ett långt och lyckligt liv. Oavsett om du har en innekatt eller utekatt är det viktigt med stimulans, lek och ett näringsrikt foder.

Innekatt

En innekatt behöver inte alls ha ett tråkigt och enformigt liv. Med lite fantasi och hjälp från oss kan du göra din katts liv fantastiskt. Ge din innekatt möjligheter att klättra och balansera på olika höjdnivåer. Du kan också ge katten lite extra stimulans och motion genom att låta den jobba för sitt torrfoder eller kattgodis. Vi säljer aktivitetsleksaker som passar utmärkt för detta. Det kan också vara bra att låta katten ha tillgång till kattgräs som hjälper den att hosta upp hårbollar.

Utekatt

Livet för en utekatt skiljer sig inte jättemycket från innekattens, men behovet av stimulans inomhus är inte lika stort om katten får vara ute och jaga och leka. Förse din katt med ett tjusigt halsband med namnbricka och reflex, och komplettera med en nyckelring med LED-lampa för att den ska synas ute i mörkret om kvällarna.

Kattfoder

Katters näringsbehov är varierande beroende på ålder, hälsa, möjlighet till motion och vilken ras den är. Oavsett om du har en ute- eller innekatt, korthårig eller långhårig katt, bondkatt eller raskatt så har vi den kattmat du behöver. Söker du spannmålsfritt kattfoder? Vi säljer kattmat med lågt spannmålsinnehåll eller helt utan spannmål.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt blötmat eller torrfoder till din katt.

Våra fodermärken till katt är:
Eukanuba Cat, Royal Canin, Orijen, Acana, Hill´s, Purina Proplan, Robur, Bozita, Brit Care, Four friends, Iams Cat och Nutra Nuggets

Frysfoder till katt:
Vom Og Hundemat och MUSH

Vi säljer kattleksaker, klösträd, katthalsband, kattsele, kattsand, klotång, kattbäddar och mycket mer. Övrigt sortiment är allt du och din katt kan önska er!